}

PIILOLINSSIT.FI:stä

Tervetuloa Piilolinssit.fi-sivustolle!

Piilolinssit.fi on sivusto sinulle, joka haluat saada lisätietoa piilolinsseistä, taittovirheistä ja silmiesi hyvinvoinnista. Sivustolla on myös Suomessa netissä myytävien piilolinssien hintavertailu. Teemme töitä sen eteen, että voisimme antaa sinulle mahdollisimman oikeaa tietoa ja että voisit avullamme löytää etsimäsi piilolinssit parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Emme myy piilolinssejä emmekä myöskään tarjoa vaihtoehtoa sille, että kysyisit neuvoa optikolta, kun kyse on piilolinssien käytöstä ja silmien terveyteen liittyvistä kysymyksistä. Sen sijaan tarjoamme sinulle mahdollisimman hyvin päivitetyn ja tarkan hintavertailun. Vertailemme myymälöitä myös toimitusaikojen, asiakaspalvelun ja luotettavuuden kannalta. Toivomme, että onnistut löytämään avustuksellamme sinulle parhaan piilolinssien ostopaikan.

Teemme parhaamme, jotta voisimme pitää Piilolinssit.fi-sivustolla olevat tiedot mahdollisimman ajantasaisina ja virheettöminä. Sivustolla oleva sisältö ei kuitenkaan koskaan korvaa sitä tietoa, jonka olet saanut suoraan myymälöistä tai optikolta. Jos siis olet epävarma jostain seikasta, joka koskee piilolinssinkäyttöäsi, kehotamme sinua aina ottamaan yhteyttä optikkoosi riippumatta siitä, mitä tietoa löydät täältä. Samalla tavoin myös internetmyymälöiden kotisivuilla olevat hinnat, toimitusajat tai muut tiedot ovat aina ensisijaisia täältä löytämiisi tietoihin verrattuna. Teemme tietysti jatkuvasti töitä sen eteen, että sivustollamme olevat tiedot olisivat niin tarkkoja kuin mahdollista, mutta jos tästä huolimatta löydät sivustolta väärää tietoa, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin. Tavoitat meidät osoitteesta support@piilolinssit.fi.

Palvelut

- Tietoa piilolinsseistä

Opi lisää piilolinsseistä ja niiden käytöstä. Me annamme sinulle tietoa piilolinssien käytöstä, piilolinssien ostamisesta netin kautta, taittovirheistä ja näköön liittyvistä ongelmista sekä monesta muusta.

- Kysymyksiä ja vastauksia

Täältä löydät vastaukset tavallisimpiin piilolinssinkäyttöön liittyviin kysymyksiin. Onko sinulla muita kysymyksiä? Voit aina ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@piilolinssit.fi!

- Hintavertailu

Löydä paras myymälä ja parhaat hinnat. Löydät etsimäsi linssin joko vasemmalla olevan navigointivalikon avulla tai haku-toimintoa käyttämällä, ja saat samalla havainnollisen kuvan siitä, mitkä myymälät myyvät linssiä sekä mikä myymälä on edullisin. Me olemme myös päättäneet antaa sinulle kuluttajana mahdollisuuden arvostelun ja arvosanan antamiseen linsseille.

Toivomme, että löydät tämän sivuston avulla edullisimmat hinnat ja että saat myös vastauksia joihinkin kysymyksiisi tai että opit ehkä jotain uutta.

Kaikki Piilolinssit.fi:n palvelut ovat täysin maksuttomia.

Ystävällisin terveisin,
Piilolinssit.fi